HELSINKI
Juoksu-urheilu

Haluamme tarjota innokkaille harrastajille mahdollisuuden kehittää itseään täysipainotteisen harjoittelun kautta. HelRunin valmentajina toimivat Tero Knuutila ja Visa Orttenvuori, joilla on vuosien kokemus juoksijoiden valmentamisesta. Heidän ammattitaitoisissa käsissään, niin kuntourheilijat kuin kilpakuntoilijatkin, saavat parasta mahdollista opastusta ja valmennusta.

Valmennuksemme on tarkoitettu kaiken tasoisille juoksijoille. Olitpa aloittelija, joka haluaa oppia juoksun perusteet tai kokeneempi aikuisurheilija, joka haluaa parantaa tuloksiaan tai palata takaisin lajin pariin, tarjoamme sinulle tukea, ohjausta ja resursseja tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Treenikauttamme kutsutaan maratonklubiksi, vaikka ei kaikille juoksijoille päätavoite ole maraton. Moni meistä treenaa eri matkoja varten, esim 1500m, 5km, 10km ja puolimaratonia varten. Kausiohjelma on tehty tavoitteellisiksi niin, että kuntohuiput osuvat sopivasti kevään ja syksyn kisoille. Ohjelmaan kuuluu myös lihaskuntoharjoittelu, jota tehdään itsenäisesti, mutta johon saadaan tarvittaessa ohjausta ja treeniohjelmia valmentajilta.

Seuramme keskittyy juoksu-urheiluun, joten voimavarat eivät jakaudu moneen suuntaan vaan voimme pitää fokuksen juoksussa ja olla siinä hyviä.

Liity seuraan

Kaikki seuramme avoimet kurssi-ilmoittautumiset löydät Ilmoittautumiset-sivulta.